Välkommen till Singing Songwriting Studios  

COACHNING för låtskrivare

Eva Hillered

Vill du lära dig att skriva låtar som berör och når ut?

Vill du få ett bättre resultat när du skriver låtar? Kanske har du svårt att fullfölja och få till en hel låt, eller så kanske du upplever att du om och om skriver ” samma låt” och inte kan förnya dig. Vi har alla hinder som lägger oss i vägen ibland för vår kreativitet och för att frigöra sin skapande energi och komma vidare  behöver man feedback. Ett ” yttre öga/öra” som tydligare ser dina hinder och som vet vägar förbi dem.

Jag heter Eva Hillered och är en grammisnominerad, turnerande artist och pedagog med 8 utgivna CD på engelska och svenska. Jag är författare till ”låtskrivar-bibeln” Lathund för låtskrivare, och har 25 års erfarenhet av att både själv skriva låtar och att coacha mängder av låtskrivare genom åren, privat och på olika låtskrivarutbildningar. Jag kan erbjuda verktyg och lösningar som hjälper dig att skapa sånger som du själv blir nöjd med.

Nedan ser du en del av det som vi ägnar oss åt  under en coachning för låtskrivare. Jag utgår från dina behov och din nivå.

 Vill du ta ditt låtskriveri till en ny nivå – lär dig att skriva bättre låtar!

 

Låtskriveri

 

Skicka ett mail till mig på: info@singingsongwritingstudio.se så kontaktar jag dig för en privat coachning live, om du bor i Stockholm eller via Skype ( 700 kr inkl moms, 60 min).

 

mia sandquistEva Hillered är en riktigt bra lärare med djup kunskap om sångskrivandet och med en massa olika vinklingar på hur man kan utvecklas som låtskrivare” Mia Sandquist låtskrivare/ kantor hsgfarkslslllföööfmnfn dnfbfbj lkfjfb lfkfjfblffbbvvc mfnffi ,nfnfbvvl lfkfjbfbvcc lkfjfbbfbbf

 

Kommentera