Om musikbranschen -Euphoria!! Bästa låten vann!

Categories: Okategoriserade

För första gången i mitt liv känner jag samma sak som majoriteten av svenska folket. Jag älskar Euphria! Jag har aldrig förut diggat en melodifestivaletta. HURRA för Loreen!!!

När jag hörde Loreen med Euphoria första gången blev jag helt tagen.Oftast är Melodifestivalen för mig en plåga. Eller en tillställning där musiken alltid kommer sist och spektaklet kommer först. I år var det annorlunda.

Detta året hade flera starka låtar. Jag gillade Soldier också, en riktigt bra låt och Ulrik Munter är definitivt en kommande stjärna – grym! Trovärdig, bra sångare, och så ung, helt ofattbart att i sån tidig ålder redan ha så mycket utvecklat som artist.Bra låt.

Lisa Miskovsky kändes befriande i mängden, men låten grep aldrig riktigt tag. Molly Sandéns låt var bra fast vi har hört så många amerikanska powerballader förut så det blev en i mängden , även om refrängen var väldigt stark så blev det en variant av tidigare sånger.

För mig var vinnaren självklar. Euphoria är en sällsynt pärla – annars är denna typ av synt baserad musik inget jag fryser på men den här låten har något alldeles extra. Ett fantastiskt framförande som kändes långt ifrån ”produkt” – det gick rätt in – sällsynt.

Jag hade väntat mig att Danny skulle vinna med sin smarta hit – som var som en uttänkt melodifestivalvinnare brukar vara, en bra trallvänligrefräng lite trix med dansare och en segerviss cool och folkkär sångare.

FANTASTISKT att den bästa låten vann!

Det finns hopp!

Vill du ha gratis tips som gör dig till en bättre låtskrivare och/eller sångare?

Skriv upp ditt namn, din E-mailadress, välj intresseområde så får du en massa bra tips som  hjälper dig hitta friheten i rösten och/eller skriva låtar som berör och når ut!

Klicka här!

 

Author: Eva

Kommentera