Lyckad sångkurs i Skåne!

Categories: Sång

En härlig och lyckad sångkurs på Designfabriken i Tånga

sångkurs

Sitter på tåget hem till Stockholm efter en intensiv helg i skåne.

Jag åkte ner på torsdagen och gjorde en spelning i  GA – kyrkan i Helsingborg. Jag älskar verkligen att spela i kyrkor. Det var magiskt att spela där, jag hade kunnat spela hur länge som helst. Jag ser fram emot att komma tillbaka – det är något visst med kyrkorummet som konsertsal.

Eva GA kyrkan

Det blev som vanligt en intensiv och  lyckad sångkurs i Tånga med nöjda deltagare, och så hann jag  också umgås med några av mina finaste Skånevänner, så den här skånevistelsen har känts väldigt rik.

En lärdom fick jag också av denna kurs, att jag ibland kan vara lite för envis i min tro på allas möjligheter… intressant, det gäller att hålla i hästarna ibland.

På denna sångkurs var vi inte så många, och det finns många fördelar med att vara en mindre grupp. Den förra sångkursen i Stockholm, där var vi nästan för många, men varje grupp har sin dynamik. I en mindre grupp kommer man kanske ännu närmre. I den här gruppen var det bara kvinnor, i den förra många män.

Det var också väldigt roligt att få höra från en av deltagarna att anledning till att hon kom till kursen var att hon hörde sången Till en vän, från min allra första CD, Inte varför utan hur         ( producerad av Eva Dahlgren) för många år sedan, och att den sången hade betytt så mycket för henne! Sången finns att lyssna på om du klickar på länken.

Jag har lätt för att glömma. Redan min senaste CD börjar kännas passé. Men att bli påmind om att  sånger jag skrivit för länge sedan fortfarande håller och att de har haft  betydelse för en annan människa är sånt som gör mig väldigt glad!

Här är några kommentarer från deltagare på kursen:

JessicaTack Eva,  för en sångkurs som verkligen lyft mig som sångerska Jessica Engelbrekt

 

 

Maria ottosonEn fantastisk kurs! Jag fick så mycket energi, nya vänner och lust att komma igång med min musik igen. Jag lärde mig nya begrepp såsom ”belting” och mer om de olika röstlägena. Jag fick bra tips om hur jag kan göra för att öva upp ett svagt parti i min röst. Framförallt lärde jag mig att alla kan, och att det aldrig är försent att satsa på sin musik. Maria Ottoson

ChristelKursen var toppen, toppen , toppen! Jag lärde mig sjunga ut på tonerna. Christel Knappe

 

Anna-KarinUnderbar helg! Anna-Karin Albihn

 mia sandquistSåååå fantastiskt det var!! Mia Sandqvist

 Therese EnebrantÅhhh vilken fantastisk helg vi hade!!!!! Therese Enebrant

 

Vill du veta mer om kommande sångkurser? Fyll i dina uppgifter nedanför så kontaktar jag dig!

[gravityform id=6 name=HittaFriheten i Rösten title=false description=false]

 

 

Author: Eva

Kommentera