Jag hjälper människor att tro på sina inre kreativa resurser och att våga uttrycka sina egna livserfarenheter genom sång och låtskriveri.

Genom många år av undervisning och i min egen utveckling har jag blivit övertygad om att alla kan utveckla sin sång och sitt låtskriveri oavsett nivå.  Jag brinner för mångfald och originalitet. Även om jag lär ut hur du kan sjunga med den mest populära mellanröst klangen, eller vilken låtstruktur  som en hit har, så är min förhoppning att fler och fler unika personliga sånger och sångare ska få plats på en rätt likriktad musikmarknad.

 

Jag har utvecklat en unik metod – som fungerar!

Sångteknik/Hantverk

Du lär dig förstå hur din röst fungerar och vilka muskler som styr stödet, soundet och styrkan. Vi arbetar sångtekniskt tills din kropp kan och du slipper tänka på tekniken. Du får tillgång till effektiva övningar och vi lär ut hur du övar får att nå bästa resultat.  I priset för sånglektionerna  ingår det att jag mailar dig de sångteknik övningar som vi arbetar med på sånglektionerna, i MP3 -form, så att det blir enkelt för dig att öva.

När det gäller låtskriveriet får du lära dig hantverket , alla knep du kan ta till för att få en sång ska ha den bästa strukturen, den bästa texten. Verktygen erövrar du genom att öva och lära dig hur du löser ” låtskrivarpusslet” och hur du på enklaste sättet tar dig förbi hindren i den kreativa processen. Jag ger feedback på låtarna och kommer med konstruktiva förslag hur du kan förbättra sångernas, låtstruktur, text och flöde.

Uttryck

Jag hjälper dig fokusera på det allra viktigaste med sången och i ditt låtskrivande – din  unika känsla och ditt uttryck.

Säkerhet -Mental träning

Utan en tro på din förmåga är det omöjligt att prestera bra eller utvecklas snabbt. Sången speglar dina tankar och känslor och din uppfattning om din egen förmåga. Tvivlar du på att du inget har att säja som låtskrivare eller att dina melodier är mediokra eller upprepande av andras, så skapar det stopp i ditt kreativa flöde och skapar nervositet när du ska dela dina sånger med världen.

Du får lära dig en mängd olika verktyg, bland annat mental träning, för att hjälpa dig befria din unika talang och stärka ditt självförtroende samt bli trygg och säker i ditt framförande.

Viktiga inspiratörer och läromästare bakom min metodik

Jag har genom åren själv gått hos en mängd sångpedagoger, och gått flera olika utbildningar inom sång. Den viktigaste inspiratören och som starkast influerar min metodik är danska Catherine Sadolin som skapat metoden: Complete Vocal Technique. Även Danska Estill metoden, Paul Newham’s Voice Movement Therapy och utbildningen  som Musikterapeut på Musikhögskolan ligger som en viktig grund för min syn på rösten och på sättet min metod är uppbyggd. Jag tolkar ovanstående metoder på mitt sätt och har utformat dem efter det jag genom undervisning har upptäckt fungerar bäst i praktiken.

 

Johanna PirothEva Hillereds undervisning är individanpassad och varierad, Jag har lärt mig hur jag ska använda magstöd, andning, olika tekniker, olika röster och användningsområden. Jättebra med övningarna som man får inspelade också! Johanna Piroth

annikaolssonDet som är bra med Eva Hillereds undervisning är helhetstänkandet; andning, kropp, fokus, lyssna, känn efter, våga, och att den utgår ifrån mig; där jag befinner mig rent sångtekniskt. Att få hjälp med det som gör att jag känner mig friare i min sång. Annika Olsson

jenslindellEva Hillereds undervisning är anpassad efter den nivå man själv ligger på, och bygger vidare därifrån. Jag har lärt mig att hitta förankringen mellan mig och min röst. Som lärare är hon lättsam, rolig o lagom sträng! Jens Lindell

Vill du ta din sång eller ditt låtskriveri till nästa nivå?

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation på telefon genom att fylla i formuläret nedan:

[gravityform id=11 name=Kontaktamig title=false description=false]