Nytt musikprogram på SVTplay!

Categories: Okategoriserade

Jag blev glad när jag hörde att det äntligen kommer sändas ett musikprogram på webbTV som man kan se på SVTplay , Sinding Sessions. Per Sinding Larsen håller id et här programmet och först ut är Anna Ternheim.

När Anna Ternheim var debutant blev jag rejält besviken. Hon var så extremt uppskiven och mina förväntningar var skyhöga.

Idag däremot tycker jag definitivt hon lever upp till den enorma cred hon fick i början av sin karriär. Lyssnade på en av hennes låtar alldeles nyligen och blev helt tagen: Black Night Shines från The Night Visitor. En platta jag verkligen kan rekommendera.

Gillar Annas sång enormt och hon har den där melankoliska tonen som jag verkligen kan vila i. Ser fram emot programmet.Roligt med ett musikprigram som nöjer sig att ”bara” handla om musik!!

Glöm inte att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev där du får gratis tils om sång och låtskriveri!

 

Author: Eva

Kommentera