Vill du utveckla din röst? Snabbaste sättet är att ta sånglektioner- BOKA NU-längst ner på sidan!

Är du intresserad av att ta din sång  till en ny nivå?

 

Sånglektioner

 

GÅ MED I SÅNGSKOLAN PÅ NÄTET!

25% RABATT PÅ  ALLA SÅNGLEKTIONER!

 

Det billigaste och enklaste sättet att utveckla din sång är att prenumerera på Sångskolan på nätet – och kombinera detta med 25% rabatt på Sånglektioner.

Det räcker långt med att bara ta en sånglektion i månaden om du själv övar mellan gångerna och använder dig av Sångskolan på nätet –  86 sångövningar direkt i din telefon eller dator, 18 undervisningsvideos och 83 instruktioner.

Normala sånglektioner kostar mellan 400 – 1000 kr för en lektion.

Sångskolan på nätet kan du prenumerera på för endast 99 kr / månad eller ännu billigare om du prenumererar halvår eller helår! Dessutom får du prova Sångskolan helt kostnadsfritt en hel vecka.

Registrera dig  på Sångskolan genom att klicka på denna länk

Mina sånglektioner kostar normalt 700 kr (50 min) men om du prenumererar på Sångskolan får du 25 % rabatt – 525 kr inkl moms (50 min)

Jag arbetar med  elever på alla nivåer och har lång erfarenhet av undervisning samt är utbildad på Musikhögskolan och SMI och i den danska succémetoden Komplett Sångteknik. På Sångskolan arbetar vi med: Sångteknik – Uttryck – Säkerhet!

Det som är bra med Eva Hillered är flera saker; hon är lyhörd, och kan variera övningarna efter mina behov. Hon är lyssnande, men också bestämd och fokuserad på vad hon vill få fram. Hon är tydlig, och bra på att förebilda så man förstår. Hon är saklig och har ett helhetsperpektiv i sin undervisning som gör att man mår bra av att sjunga (kropp, tanke, känsla=sång). Sen gillar jag lärare som fortsätter utforska sin egen sång/musikalitet och är öppen för nya influenser och olika genrer; en sån lärare är Eva. Annika Olsson/ pianist