VÄLKOMMEN TILL SINGING SONGWRITING STUDIO!

Jag vill inspirera dig och hjälpa dig våga ta steget mot ett mer kreativt liv!

Jag brinner för att hjälpa människor att tro på sina kreativa resurser och att våga uttrycka sina egna livserfarenheter genom sång och låtskriveri. Att hitta in till sin egen kreativitet och sin unika röst och att med stolthet våga dela sången och låtarna med andra.

Jag fick idén att skapa en utbildningssajt efter att i över 20 år undervisat i sång och låtskriveri på musikskolor och i workshopsform, individuellt och i grupp. Ofta har människor efter en intensiv workshop, eller en period på en musikskola, frågat mig: Hur går jag vidare? Hur kan jag fortsätta att utvecklas och ge musiken en plats i mitt liv?

Min vision har varit att skapa ett lättanvänt och lättillgängligt verktyg på nätet som hjälper många människor att utvecklas inom områdena låtskriveri och sång.

 

Snart är Sångskolan på nätet här!

Håll utkik – skriv upp dig genom att klicka på länken  så får du information och också möjlighet att vinna Sångskolan på nätet ett helt år!

E-kursen – Allt du vill veta om sång

  E-kursen är helt gratis. 11 inspirerande sånglektioner med video och ett nyttigt sångtips i varje lektion.Här kan du anmäla dig!

Nyhetsbrevet

 Innehåller  en mängd gratis tips som gör dig till en bättre sångare om du väljer låtskriveri som intresseområde får du en hel mini-kurs gratis i konsten att skriva låtar. Anmälan här!

Undervisning i Stockholm och på kurser

Jag undervisar också live för dig som bor i Stockholm och ger flera olika inspirerande kurser i sång och låtskriveri under året. Läs mer om sånglektioner och kurser

Hoppas vi ses!

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation på telefon om du har frågor om mina lektioner eller kurser!

namnteckning Eva Hillered

[gravityform id=11 name=Kontaktamig title=false description=false]