Utvecklas som låtskrivare!

Categories: Okategoriserade

Garanterat bästa sättet  att få fart på ditt låtskriveri är att åka på en låtskrivarworkshop -eller som vi kallar det på engelska: songwriting retreat!

Retreat är det verkligen. Du stänger av den vanliga världen och i en hel vecka gör du inget annat än att skriva låtar. Det är underbart att få tillbringa tid med en grupp av människor som har samma passion! Man brukar få vänner för livet!

Det är svårt att inte låta religiös när man talar om dessa kurser. Personligen förändrade det mitt liv när jag för första gången deltog i ett internationellt retreat i Danmark för åtta år sedan. Mitt låtskriveri utvecklades, jag började skriva på engelska och fick ett nätverk av låtskrivarkompisar över hela världen. Detta ledde i sin tur till att jag började turnera ihop med amerikanska och irländska låtskrivare och fick en helt ny publik och en massa nya möjligheter och hittade nya vägar för min musik.

Nu driver jag de här retreaten själv. I sommar finns det tre olika jag kan rekommendera:

International songwriting retreat Gotland

International songwriting retreat Lendas, Kreta

och

Singer Songwriter också på Kreta i Lendas

Klicka på länkarna ovan för ,mer info!!

Hoppas vi ses!

Skriv upp dig för att få gratis tips om hur du skriver bättre låtar

Klicka här!

Keep On Rocking In The Free World!

Author: Eva

Kommentera